KOTI UUTISET HISTORIA KOIRAMME KASVATUS GALLERIA LINKIT YHTEYS

BLACK MASTER'S EOLE-ANN

B/B, 0/0, silmät terveet

Lt +114, laukausaltis

Näyttely ROP

Ensialkuun minulla oli vakaa käsitys, että Tehis on juuri se blondi, joka ruokkii WC-ankkaa pullanmuruilla. Olin väärässä. Tehon suhteen blondi olin kyllä minä itse.

Tehis on äärettömän kiltti ihmisille, eikä sillä ole epäilystäkään, etteivätkö kaikki ihmiset rakastaisi sitä varauksetta. Kaikki kiltit eivät siis ole tyhmiä. Oikeastaan vain ilkeät ovat tyhmiä. Tehis toimii joka paikassa, menee mihin vain, rakastaa lähestulkoon ketä hyvänsä ihmistä, eniten lapsia. Lapset ovat Tehon suosikki numero yksi.

Teho jäljestää kuin unelma, koska ruoka on lähes yhtä ihanaa kuin lapset. Motivaatiopalkaksi riittää jopa pala näkkileipää

Tottelevaisuudessa Teho kanavoi hienosti energiansa ja toimii mallikkaasti. Mutta koska se on narttu, jotkut asiat ovat laatua:”Enpäs”. Mikä ihme siinä on, että minulle päätyvät nämä kaikki mielipiteelliset nartut? Tehiksen ”Enpäs” on yksiselitteinen.

Ja se ilme, kun yritin älyttää sitä hakemaan palloa esineruudusta: ”Hae itte pallos...” Kynsienleikkuussa: ”Jos nyt vain pitäisit huolen omista kynsistäs...” Nöyrästä ja suloisesta tulee niuho ja jäärä, kun Teholla pukkaa pintaan mieli-pide. Teenkö minä tosissani näitten naiskoirien kanssa aina sen virheen, että pidän niitä hölmöinä, kun ne tosiasiassa hölmöttävät minua?

Tuskallinen ajatus...

Tehis nukkui ikiuneen 29.9.2012. Sillä oli kevään ja kesän aikana kaksi vestibulaarikohtausta, ja syksyllä takapää oli jo niin huono, että oli aika päästää rakas mummokoira lepoon. Loppuun asti Tehis oli rakas ja iloinen itsensä.

Kaipaamme sinua hirvittävästi, rakas Teho-Mummo

Kiitos, Ritva ihanasta koirasta!


s.29.5.1999 k. 29.9.2012 Koiranet